FELHASZNÁLÓ REGISZTRÁCIÓ

LEGYEN ÖN AZ ELSŐ, AKI ÉRTESÜL AZ ÚJDONSÁGAINKRÓL!

IRATKOZZON FEL HíRLEVELÜNKRE.

Ezüst ajándéktárgyak-MSRD

A családi ezüst a történelem bizonyos időszakaiban olyan értéket képviselt, amit mai fejjel talán nem is értünk. Őrzésének, ápolásának generációról generációra öröklődő hagyománya volt. Egyszerre jelentette a múltat és a jelent, és erősítette meg a családi összetartozás érzését. Szimbólum volt - a közös vagyon, a közös jövő jelképe. Értékes dísztárgyak, ajándéktárgyak, étkészletek, poharak, edények készültek e fehéren csillogó, jól nyújtható-, hengerelhető- és megmunkálható nemesfémből.

De azt tudta, hogy az ókorban még tükröt is készítettek ezüstből? Az ezüst hővezető- és fényvisszaverő képessége ugyanis olyan jó, hogy az ezüstből készült tárgyakban tisztán láthatjuk az arcunkat.

Igaz ez a családi manufaktúránkban gyártott, kézzel készült, egyedi ezüst ajándéktárgyainkra is. Webshopunkat azért hoztuk létre, hogy Önök akár saját otthonuk kényelméből is válogathassanak exkluzív ezüst ajándéktárgyaink széles palettájáról.

Az MSRD Manufaktúra különleges, egyedi ezüst ajándéktárgyai méltán válnak otthona legfényesebb díszévé, hiszen készítésük során kizárólag 925 ‰ sterling ezüstöt használunk fel. Felületüket antik bevonattal védjük, hogy amint a régi idők szülöttei tették, úgy az ön családtagjai is generációkon keresztül élvezhessék az ezüst értékálló szépségét.