Arany baba fülbevaló

2023.06.14

Arany baba fülbevaló a keresztelőre?

Tulajdonképpen igen. Ez az a meglepetés, ami a keresztelőkön arat az arany fülbevaló. Nem csoda, mert az értéke, a jelentősége páratlan. Ugyan előfordulhat, hogy gyakorlati értelemben nem lesz kihasználva az évek során a benne rejlő potenciál, ugyanakkor, mint emlék, mint mementó megmarad az arany fülbevaló. Megmarad akkor is, amikor a csöpp baba felcseperedik, óvodába indul, aztán iskolába jár, majd pedig magához öleli a nagybetűs életet. Ottmarad a szekrényben a szívhez szóló értékek között az arany fülbevaló, amikre mindig rá lehet nézni, amikből újra és újra erőt lehet meríteni. Ottmarad a törődés, a szeretet, a figyelem lenyomataként. Igen, ez vitathatatlan!

Aztán az is előfordulhat persze, hogy jóformán nyomban a kis fülecskékbe kerül az arany fülbevaló. Sokan igyekeznek minél előbb kipipálni a füllyukasztást, mert a hozzáértők is azt mondják, hogy minél korábban történik meg, annál kevésbé emlékszik rá a gyermek, és a fájdalom is elenyésző. Nagyobb korban általában sokkal több a gubanc, ami így azonban teljesen kivédhető. Ekkor tehát a csodaszép arany fülbevaló azonnal szolgálatba állhat és éveken át hűséges kísérővé válhat. Alapvetően mindegy melyik forgatókönyv érvényesül, az biztos, hogy ez a meglepetés egy életre szól az arany fülbevaló!

Az arany baba fülbevaló praktikus választás?

Az antiallergén tulajdonságok miatt mindenképpen. Az ezüst olykor irritációhoz vezethet, mivel a kicsik eleinte nagyon szenzitívek.