MSRD-bemutatkozásÉvtizedek óta foglalkozunk az ezüst és az arany megmunkálásával, családi manufaktúrában, igen nagy tapasztalattal rendelkezünk. Műhelyünkből kizárólag kézműves, mesteri munkák kerülnek ki. Üzletpolitikánk középpontjában a magas színvonalú, megbízható, gyors és rugalmas vásárló kiszolgálás áll. Az Önhöz érkező termékeink egy az egyben ugyan azok, melyek a képeken szerepelnek. Szívvel-lélekkel dolgozunk minden egyes ajándéktárgyon és ékszeren, melyek időt- és érték állóak. 

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy webáruházunk alkalmazkodjon az ajándéktárgy/ékszer piac és a vevői igények változásaihoz, ezért az évek során folyamatosan bővítettük készletünket, hogy vevőink számára még kényelmesebbé tegyük a vásárlást. A webáruházunk teljes készlete egytől-egyig raktáron van és megrendelhető, így akár a gyors kiszállításnak köszönhetően 1-2 napon belül örülhet az újonnan vásárolt ajándéktárgynak/ékszernek.

Nagy hangsúlyt fektetünk, hogy az ezüst ajándéktárgyak, arany és ezüst ékszereket kedvelő vásárlóinknak nagyon jó áron tudjunk széles választékot kínálni. Mindezek mellet pedig természetesen a legfontosabb törekvésünk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a nálunk vásárolt ajándéktárgyakkal és ékszerekkel, annak kiszolgálásával és újra visszatérjenek hozzánk. 

Garanciánk: minden ezüst ajándéktárgyunk és arany/ezüst ékszerünk rendelkezik a magyar jogszabályoknak megfelelő hatósági hitelesítő fémjelzéssel. Továbbá ékszereinkhez névre szóló számlát, jótállási jegyet, 14 nap pénz-visszafizetési garanciát és 45 nap cseregaranciát biztosítunk.