BLOG


Az ékszer sokat elárul a viselőjéről. Ízlésről, stílusról tanúskodik az adott modell. De vajon mi alapján érdemes ékszert vásárolni? Az alkalmak a legjobb indokok a választásra, vagy a szürke hétköznapok bearanyozása?

Manapság a szükség törvényt bont időszakát éljük, ám általánosságban mégis logikusnak tűnik a kérdés, hogy az online ékszerbolt lekörözheti-e az offline variációkat? Mert a tapasztalat jó ideje azt mutatja, hogy nagyon is. Sőt, hogy a lekörözés tulajdonképpen már meg is történt.

Arany ékszer

2023.11.08

Az ékszeriparban felhasznált nemesfémek közül egyértelműen az arany tekinthet vissza a legnagyobb múltra és habár a mai trendekbe nem mindig illik bele ez az értékes és előkelő alapanyag, azért a népszerűsége mindmáig töretlen, hiszen a fontos események és az elegáns öltözék tökéletes kiegészítője még mindig az arany nyaklánc.

Az aranylánc értéke felbecsülhetetlen. Ráadásul ahogy telik az idő, úgy ez a kijelentés egyre hangsúlyosabbá válik. Nem csoda, hogy a családi örökségek jelentős részében teret kapnak az aranylánc ékek. Mindennek tetejében manapság az aranylánc értéke tovább fokozódott, lévén sokan befektetésként tekintenek rá. Olyan befektetésként, ami egyúttal a...

Ezüst ékszer

2023.05.14

Azok a szürke hétköznapok egyetlen ezüst ékszer közbenjárásával átszínezhetőek ezüstösen derengővé. Így már mindjárt más látványt nyújtanak a monotonnak tűnő nappalok. Közhely, de igaz, hogy egyetlen ezüst ékszer képes jókedvet csempészni a nap bármelyik szakába. Mert az ezüst ékszer szépség erre képes.

Ezüst kanál

2023.05.13

Ezüst kanál kiváló választás minden háztartásba. Erősek és tartósak, könnyen tisztíthatók és nem mérgezőek. Az ezüst kanál számos stílusban és kivitelben kaphatók, így bármilyen alkalomra remek választásnak bizonyulnak. Időtlen szépségükkel és praktikusságukkal az ezüst kanalak ideális kiegészítői bármelyik konyhának. Miért ne adna tehát...