Ezüst bokalánc

2022.11.06

Ezüst bokalánc, az elmúlt években mind erőteljesebbé, karakteresebbé vált. Eleinte csak kevesek éreztek arra késztetést, hogy ezüst bokaláncot viseljenek a lábukon. Az ezüst bokalánc ezen formája szokatlannak, némileg bizarrnak tűnt a legtöbb ember szemében.

A keleti kultúrákban az ezüst bokalánc abszolút mindennapos viselet volt, ám nálunk időre volt szüksége az átlag embernek ahhoz, hogy megszokja, végül megszeresse ezt az ezüst bokalánc kiegészítőt.

Hogy mi hozta a legnagyobb áttörést?

A történelem lapjai nem igazán szólnak arról, hogy milyen fordulatnak köszönhető a trend életre kelése, de a tény, tény marad: ma már a bokára csatolható ezüst bokalánc legalább annyira híresek, mint a karkötők, karperecek, vagy éppen nyakláncok. Nincs különbség az egyes típusok között, a rajongásuk mértékében. Mára már nők milliói közlekednek úgy a nyári hónapokban, hogy bokájukat is ékesítik az ezüst bokaláncok.

De mi történik télen - kérdezheti joggal, különösen akkor, ha még csak most ismerkedik ezzel a világgal. A téli, hideg időszakok valóban nem a legalkalmasabbak arra, hogy bokára szánt ezüst bokaláncot viseljen. Amellett, hogy bele- és elakadhat ruháiban, igazából nem tudná kihasználni, és egyben kiélvezni szépségét.

Télen teljesen elfelejtheti az ezüst bokaláncot?

Nem egészen. Bizonyos rendezvényeken, ahol lengébben öltözhet, kiváló kísérője lehet egy a téldermesztő kékjében is gyönyörűen csillogó ezüst bokalánc. Ez kétségtelen. Ha otthonában, hála a fűtésnek nagy a meleg, és nem kell hat réteg ruhában várnia a tavasz beköszöntét, akkor bátran felcsatolhatja kedvenc kiegészítőjét az ezüst bokaláncot. Tény, hogy a tavasz a kezdet, s a nyár a csúcs, de azért sem ősszel, sem az emberes hónapok idején nem kell megfeledkeznie a bokáját beragyogó szépségről, varázslatról az ezüst bokaláncról.