Facebook játékszabályzat

2022.09.12

1.1. Az MSRD Manufaktúra promóciós nyereményjátékot hirdet a RING-ING Bt. (továbbiakban szervező) Facebook oldalán (https://www.facebook.com/egyediezustajandekmsrd ) "Nyerj egy ezüst szívbetétes karláncot!" címmel.


1.2. A Facebook a promóciót nem támogatja, nem hagyja jóvá, és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz. A promóció szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos felelősség a Szervezőt terheli.


2. A JÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐ ÉS ABBÓL KIZÁRT SZEMÉLYEK


2.1. A Játékban részt vehet minden olyan természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási,- vagy lakhellyel, valamint Facebook adatlappal rendelkezik (továbbiakban: Résztvevő).


2.2. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező munkavállalói.


2.3. A Résztvevő a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte és elfogadja a részvételi szabályzatot.


3. A JÁTÉK IDŐTARTAMA


3.1 A Játék időtartama 2023.05.30. 10:00 - 2023.06.11. 19:00. A Játék lezárását követően leadott hozzászólások érvénytelenek.


4. A JÁTÉKBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL FELTÉTELE


4.1. Játékban részt vehet minden olyan, jelen szabályzat 2. pontjában meghatározott személy, aki a nyereményjáték bejegyzése alatt hozzászólásban megírja, hogy melyik MSRD által forgalmazott termék tetszik neki a legjobban. A termékeket az MSRD Manufaktúra weboldalán tekintehetik meg a résztvevők.


4.2. A Szervező más részvételi módot nem fogad el. Kizárólag a Facebook oldalon, a nyereményjáték bejegyzése alatt leadott hozzászólások fogadhatók el részvételként. Az MSRD Manufaktúra Instagram oldalán, vagy a Facebook oldal más bejegyzései alatt leadott hozzászólások érvénytelenek a játék szempontjából.


5. DÍJAK ÉS SORSOLÁS


5.1. Szervező a Játék befejezését követően, a helyesen válaszolók között 1 db, a képen látható ezüst szívbetétes karláncot sorsol ki. A sorsolás alkalmával további három pótnyertes kerül kisorsolásra.


Sorsolás időpontja: 2022.09.21. 20:00

Sorsolás véletlenszerűen a https://socialwinner.besocial.hu/


5.2. A Nyeremény más termékre, vagy készpénzre nem váltható át.


6. NYERTES ÉRTESÍTÉSE ÉS KIHIRDETÉSE, A NYEREMÉNY ÁTVÉTELE


6.1. A Szervező a Nyertest az Általa a Facebook oldalán megadott elérhetőségein, e-mail-ben, telefonon, Facebook üzenet, vagy Facebook hozzászólás válasz formájában értesíti, az elérhető adatok alapján, a sorsolástól számított 1 napon belül. Ha az elérhető személyes adatok alapján nem lehet a Nyertest értesíteni 3 napon belül, vagy ha visszautasítja a nyereményt, a fenti mechanizmus révén, a soron következő pótnyertesek kerülnek kiválasztásra, a sorsolás sorrendjében, egyéb esetben a Nyeremény elvész.


6.2. A nyeremények átvételére postai szállítással is van lehetőség, ezt Szervező a Nyertessel közösen egyezteti.


7. SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE


7.1. A RING-ING Bt. a Facebook játék folyamán egyik résztvevő és nyertes adatát sem kéri el, vagy őrzi meg. Kizárólag a Facebook-on keresztül kommunikálunk, ahol a személyes adatok begyűjtésére, feldolgozására nincsen szükség.