Ezüst elefánt antikolt - Ezüst ajándéktárgy

Ezüst súly: ~ 26,5 g

Magasság: 3 cm

Hossz: 3,8 cm

Ezüst ajándéktárgy, mely 925 ‰ sterling ezüstből készült. Igazi pozitív jelkép lehet otthonunkban. A felfelé mutató ormányú ezüst elefántunk erőteljesebb energiákat vonz magához. 

Az ezüst ajándéktárgy aranyból is rendelhető.

14 napos pénz-vissza fizetési garancia.

Magyar jogszabályoknak megfelelő fémjellel ellátott.

Fizetés átutalás, bankkártya, utánvétel.

21 900 Ft
szállítási díj nélkül

Sterling ezüstből készült exkluzív ezüst elefánt. Hivatalos magyar fémjellel ellátva. Ezüst ajándéktárgyunk érték- és időtálló, életterünk dísze, és ékessége lehet. Az ezüst ajándéktárgyat antik bevonattal vonták be, ami az ezüstöt megóvja a környezeti hatásoktól. Az elefántnak mint szimbólumnak számtalan jelentése van. Legjellemzőbb, hogy a siker, az erő, a bölcsesség, a függetlenség, a hatalom, a termékenység, a jámborság, a higgadtság és a hosszú élet jelzőket társítják hozzá. E tulajdonságok nem csak az elefántnak, hanem a kiváló embereknek is vonásai. Ezért nem véletlen, hogy, akik szeretik az elefántokat, vagy birtokolnak elefánt szobrot, motívumot, magukra ismerhetnek az elefánthoz csatolt jelzők hallatán. Hogyan is kell elhelyezni ezüst ajándéktárgyunkat?

  • Az ajtóhoz vagy ablakhoz közel, ormánnyal befelé, így mutatja a szerencsének az utat, hogy az beköltözhessen életterünkbe.
  • Ez előbbihez képes fordítva, tehát ormánnyal kifelé a balszerencse ellen védekezhetünk. Ebben a pozícióban a szobrok megakadályozzák, hogy a chi távozzon otthonunkból.