Ezüst elefánt antikolt - Ezüst ajándéktárgy

Nincs raktáron

Ezüst súly: ~ 33,2 g

Magasság: ~ 4,5 cm

Hossz: ~ 5 cm 

Ezüst ajándéktárgy, mely 925 ‰ sterling ezüstből készült. Ezüst elefánt igazi pozitív jelkép lehet otthonunkban. A felfelé mutató ormányú ezüst elefántunk erőteljesebb energiákat vonz magához. 

Az ezüst ajándéktárgy aranyból is rendelhető.

14 napos pénz-visszafizetési garancia.

Fizetés átutalás, bankkártya, utánvétel.


26 900 Ft
szállítási díj nélkül

Sterling ezüstből készült exkluzív ezüst elefánt. Hivatalos magyar fémjellel ellátva. Ezüst ajándéktárgyunk érték- és időtálló, életterünk dísze, és ékessége lehet. Az ezüst ajándéktárgyat antik bevonattal vonták be, ami az ezüstöt megóvja a környezeti hatásoktól. Az elefántnak mint szimbólumnak számtalan jelentése van. Legjellemzőbb, hogy a siker, az erő, a bölcsesség, a függetlenség, a hatalom, a termékenység, a jámborság, a higgadtság és a hosszú élet jelzőket társítják hozzá. E tulajdonságok nem csak az elefántnak, hanem a kiváló embereknek is vonásai. Ezért nem véletlen, hogy, akik szeretik az elefántokat, vagy birtokolnak elefánt szobrot, motívumot, magukra ismerhetnek az elefánthoz csatolt jelzők hallatán. Hogyan is kell elhelyezni ezüst ajándéktárgyunkat?

  • Az ajtóhoz vagy ablakhoz közel, ormánnyal befelé, így mutatja a szerencsének az utat, hogy az beköltözhessen életterünkbe.
  • Ez előbbihez képes fordítva, tehát ormánnyal kifelé a balszerencse ellen védekezhetünk. Ebben a pozícióban a szobrok megakadályozzák, hogy a chi távozzon otthonunkból.