Ezüst névbetétes kanál antikolt - Ezüst ajándéktárgy

Rendelhető

Ezüst súly: ~ 14,5 g

Hossz: ~ 11 cm

Egyedi megerősített névbetétes kanál, mely rendelésre készül. Megrendelésnél a megjegyzésben kell a nevet megadni. Ezüst ajándéktárgy, mely 925 ‰ sterling ezüstből készült. Az ezüstkanálhoz az érték, a hagyomány, a gazdagság, a bőség, egészség fogalmai egyaránt hozzátartoznak. Tegye még különlegesebbé sötétkék illetve bordó ajándékdobozzal.
(A névbetétes kanalunk, étkezésre alkalmas)

Egyedi névbetétes kanál rendelésre készül, gyártási idő 2-4 hét. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A betét betűnként ~ 1 cm. A súly és az ár változik a betű darabszámától.

msrdmanufaktura@gmail.com

tel.: 0620/207-2955

Az ezüst ajándéktárgy aranyból is rendelhető.

14 napos pénz-visszafizetési garancia.

Fizetés átutalás, bankkártya, utánvétel.

Variáció kiválasztása:

21 000 Ft-tól
szállítási díj nélkül

Sterling ezüstből készült exkluzív ezüst névbetétes teáskanál, melynek felülete csillogó, és tükörsima. Hivatalos magyar fémjellel ellátva. Az ezüst ajándéktárgyat antik bevonattal vonták be, ami az ezüstöt megóvja a környezeti hatásoktól. Tökéletes ezüst ajándéktárgyunk kitűnő meglepetés lehet keresztelőre, babalátogatóra. A gyermeket akár egész életen át is elkíséri, mint egyetlen kincse. Ezüst ajándéktárgyunk érték- és időtálló, életterünk dísze, és ékessége lehet. Talán kevésbé elterjedt az a tény, hogy az ezüst nem elhanyagolható szerepet játszik az emberi egészség védelmében. Mondhatni, ezüstkanállal enni nem egyszerűen elegáns, hanem egészséges foglalatosság is. Legalábbis egykor az ezüstkanál használata védelmet jelentett sokféle betegséggel szemben. Akár tudatosan, akár nem, mai fogalmaink szerint valódi antibiotikumként is használhatták századokon át az ezüstöt.